Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozen op maat

Voor alle dozen op maat is er een bedrijf dat er met kop en schouders boven uitsteekt. De komst van de CD leek het einde te betekenen van de LP. Een verbeterde geluidskwaliteit, een kleiner formaat en verbeterde afspeelmogelijkheden hebben de LP naar de rand van de afgrond gebracht. Echter is de LP bij een kleine groep mensen altijd populair en urgent gebleven. Nu, vele jaren later is de CD aan het einde van zijn latijn. De LP daarentegen is aan een ongekende comeback bezig. De opkomst van elektronische muziek heeft daar ook een enorme bijdrage aan geleverd. Een beetje dj maakt immers gebruik van vinyl en een draaitafel. Dj’s zijn dan ook constant bezig met het verzamelen van LP’s om zo nieuwe producties te kunnen creëren uit bestaand materiaal. Op het internet bestaat een levendige handel in alles wat met vinyl te maken heeft. Naast de elektronische muziek die op vinyl staat, brengen bands en muzikanten hun albums tegenwoordig ook weer uit op LP. Hier hadden we 20 jaar geleden alleen maar van kunnen dromen. Liefhebbers likken hun vingers af wanneer een geliefde band hun werk uitbrengt op LP. En zeg nou zelf, een CD verbleekt gewoon wanneer je het vergelijkt met de hoes van een LP. Een LP is vaak toch een kunstwerk, dat je graag thuis in je kast hebt staan. Een cd hoes daarentegen is plastic rommel, niks meer, en niks minder. Ikzelf heb al weer enige jaren een online winkel in LP’s. Ze gaan de hele wereld over, en ik ben sterk afhankelijk van dozen op maat. Het formaat van een LP is wat ongebruikelijk. Ik heb dozen op maat nodig om de lp’s veilig en efficiënt te verpakken en vervoeren.

Dozen op maat koop ik bij De Dozenhal

Voor mijn dozen op maat ga ik naar de Dozenhal. De LP’s die ik verstuur, gaan soms per stuk, en soms per 50. Dat vraagt om dozen op maat. Bij De Dozenhal bestel ik wekelijks een partij dozen op maat.

Eigen account

Dozen op maat bestel ik online bij De Dozenhal. Ik heb daar een eigen account. Op zeer eenvoudige wijze kan ik daar alle dozen op maat bestellen en tegelijkertijd berekenen wat een partij gaat kosten. Wanneer het dringend is, dan heb ik mijn dozen op maat al een dag later in huis.

Related Posts

Gartenzaunelemente Metall

Zoekt u goede kantoorunits voor uw bouwbedrijf?

Onderhouden van uw cv-ketel