Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een BTC scooter als verjaardagscadeau

Voor de verjaardag van onze zoon die zestien jaar werd, waren wij op zoek naar een goede en leuke BTC scooter. We wilden hem echt compleet verrassen met deze scooter en daarom besloten wij om op zoek te gaan naar een aanbieder van deze scooters. Doordat wij in het verleden als eens een scooter hadden gekocht en hier goede ervaringen mee hadden, besloten wij maar weer eens langs te gaan bij PolderScooter. Toen wij hier kwamen werden wij weer hartelijk ontvangen en werd er echt de tijd voor ons genomen. Wij vonden dit een erg prettig gevoel en besloten dan ook te vragen naar de BTC scooter. Een medewerker van PolderScooter nam uitgebreid de tijd en vertelde ons alle voor- en nadelen over deze scooter. Zo kwamen wij goed te weten waar deze scooter voor staat en wisten wij ook waar wij allemaal rekening mee dienden te houden.

Sparren over de BTC scooter

Wij vonden het erg prettig om met deze medewerker te praten over de voor- en nadelen van de BTC scooter. Zo wisten wij precies wat voor soort scooter wij aan gingen schaffen en kregen wij ook nog wat handige en praktische tips over de BTC scooter. Wij hebben dan ook geen moment spijt gehad van onze aankoop en zouden in de toekomst zeker weer een scooter aanschaffen bij PolderScooter. Wij vinden namelijk dat zij zich echt onderscheiden door zeer persoonlijke aandacht te bieden. Dit is iets dat wij echt als een groot voordeel zien en waar wij dan ook heel veel waarde aan hechten. Wij hebben een weloverwogen keuze kunnen maken voor de BTC scooter en hebben dit kunnen doen met de vele kennis die wij van PolderScooter hebben gekregen. Wij weten dan ook zeker dat onze zoon erg blij met zijn cadeau zal zijn en hopen dat hij lang van zijn BTC scooter zal genieten.

Een aanrader

Polder Scooter is echt een aanrader en wij raden hen dan ook zeker aan om mee in zee te gaan. Wij hebben erg veel aan hen gehad en kopen in de toekomst zeker weer onze scooter bij hen!