Ik heb, samen met de hulp van een bedrijf, mijn eigen verkoopwagen laten maken op maat. Mijn cateringbedrijf bestaat al een aantal jaar en we kregen steeds meer de behoefte om een verkoopwagen aan te schaffen. We wilden voor ons bedrijf een groter bereik creëren, zodat meer mensen bij ons komen voor een bepaalde dienst. Dus leek het ons het goede idee om een op maat gemaakte verkoopwagen te scoren ergens.

Verkoopwagen bestellen en design bij Innovan Trailers

We hadden rondgekeken welke bedrijven in Nederland en in mijn omgeving verkoopwagens verkochten en of we die konden aanpassen. Er waren bedrijven genoeg om van te kiezen, maar we hadden ook bedrijven die we meteen konden wegstrepen. Ze hadden dan bijvoorbeeld niet de optie om een verkoopwagen op maat te laten maken of andere diensten die wij wel wilden maar zij niet hadden. Gelukkig kwamen we snel op de website van Innovan Trailers terecht. Zij hadden precies wat wij zochten en namen ook meteen contact met hun op. We maakte een afspraak om alles te bespreken wat we wilden en hoe dit in zijn werking zou gaan. Tijdens de afspraak hadden we een goede klik met de eigenaar van het bedrijf en konden we goed overleggen over de details en extra spullen die op de verkoopwagen zouden komen. Na ongeveer één maand konden we het eindresultaat zien en daar waren wij heel benieuwd naar.

Super trots op het resultaat

Eindelijk een maand verder en we konden onze verkoopwagen ophalen. In de tussentijd kregen we wel af en toe een update over de stand van zaken en hoe de verkoopwagen er uit zou zien. Alles klopte en we gaven het een go. Nu konden we hem ophalen en zelfs bekijken. Toen we daar aankwamen en de wagen zagen, waren we echt sprakeloos. Het was alles wat wij in gedachte hadden maar nog veel beter. Dit was de ultieme verkoopwagen voor ons bedrijf. We kunnen Innovan Trailers niet genoeg bedanken voor wat zij voor ons hebben gedaan. Bovendien voor de goede service die zij hebben geleverd.

Meer weten over Innovan Trailers en zijn diensten? Bekijk dan de website via www.innocantrailers.nl voor meer informatie.