Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een mooi lamelparket kopen bij Bax Houthandel

Ik heb laatste een super mooi lamelparket gekocht voor mijn huis. Al voor een lange poos wilde ik een houten vloer hebben voor in huis, maar mijn vriend vond dat een beetje duur. Uiteindelijk zijn we gaan zoeken naar een oplossing die voor ons beide passend was en toen kwamen we uit op een lamelparket. Een lamelparket is eigen ook een houten vloer, maar de bovenste laag is van kwaliteitshout en de andere lagen van ander soort hout, waardoor dit product goedkoper is. Dus ideaal voor ons beide.

Het brede assortiment van Bax Houthandel

Maar waar moesten we dan een lamelparket kopen? Er zijn veel aanbieders op het gebied van lamelparket. Maar we wilden er wel eentje die van goede kwaliteit was en die niet zo snel kapot zou gaan. Want we hadden wat verhalen gehoord dat sommige aanbieders niet goede producten ervan verkochten en dat daardoor de lamelparket erg waren beschadigd. Natuurlijk erg zonde en dit wilden we dus voorkomen. Gelukkig zagen we via het internet de website van Bax Houthandel. Een eigen bedrijf dat zelf hun producten maakt in hun eigen fabriek. Bovendien verkochten ze de producten voor een goede prijs dus we dachten we proberen het gewoon bij dit bedrijf.

Goede service

Nadat we onze vloer hadden besteld, kregen we een mooie offerte terug met daarin ook de dienst die we extra erbij hadden genomen. Deze dienst was dat zij de vloer ook speciaal voor ons kwamen leggen, want wij hadden geen idee hoe dit moest. Uiteindelijk waren ze echt heel vakkundig bezig en is alles er mooi ingelegd zoals de dienst beschreven had. Nu kijken we elke dag naar de vloer en zijn we zeker blij met de keuze die we hebben gemaakt. Het was allemaal het geld waard.

Kom eens langs in de showroom

Wilt u ook de producten van Bax Houthandel bekijken? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Bax Houthandel voor meer informatie over onze vloeren of om juist de vloeren in het echt te bewonderen. Op de website van Bax Houthandel kunt u ook het assortiment bekijken en online bestellen.

Related Posts

Dozen op maat

Handige materiaalcontainers

Een webcam cover beschermt je privacy