Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Eiken houten vloeren van bax houthandel

Niets is mooier dan een eiken houten vloer. Eikenhout laat zich goed bewerken en kan daarnaast tegen een stootje, wat heel handig is met kleine kinderen! Voor zo’n prachtige, robuuste vloer kunt u terecht bij bax houthandel. Als sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn wij actief en met veel succes. Al jarenlang weten particulieren ons te vinden en laten wij onze klanten met een grote glimlach achter! Wij hebben alle kennis is huis en leggen vloeren met precisie. Hoeken en naden zien er even perfect uit als de rest van uw vloeroppervlak.

Kwalitatieve vloeren

Onze eiken vloeren zijn van ontzettend goede kwaliteit. Hierbij wordt ook meteen gedacht dat onze vloeren duur zijn. Integendeel, wij verkopen mooie en kwalitatief goede vloeren tegen een leuke, betaalbare prijs. Wij nodigen u graag uit om langs te komen. De prijsrange van onze eiken houten vloeren is heel divers. Bovendien zijn niet alleen de prijzen divers, maar ook het aantal vloeren dat wij verkopen. Van vloeren met een robuuste uitstraling tot een chique uitstraling, donkere of juist lichtere en de patronen waarin de vloer gelegd wordt. Voor iedereen is er wel een vloer te vinden die past bij de inrichting. Als de keuze gemaakt is voor uw perfecte vloer heeft u verschillende mogelijkheden om de vloer af te werken, te beschermen en bovendien het belangrijkste van alles mooi te houden. Onze medewerkers geven graag op locatie uitleg over de verschillende mogelijkheden die u bij uw vloer heeft. Voor ons is niets meer een probleem. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kneepjes van het vak in handen en kunnen wij allerlei verschillende effecten met de vloer creëren.

Het geheim achter ons succes?

Wat bax houthandel al jarenlang tot zo’n groot succes maakt is naast het vakmanschap ook de communicatie, nakomen van afspraken, eerlijk advies, service en een betrouwbare manier van zakendoen. Wij doen er alles aan om het zakendoen op rolletjes te laten verlopen. Mocht er toch onverwachts wat aan de hand zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij lossen het zo spoedig mogelijk voor u op.

Related Posts

Zoekt u goede kantoorunits voor uw bouwbedrijf?

Werken in het buitenland

Je eerste occasion kopen in Duiven – spannend!