Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Groeneveld GDW Veenendaal

Wij van Groeneveld GDW zijn uw gids in het incassotraject, die besluitvaardig en daadkrachtig te werk gaat. Bij ons ligt de focus niet alleen bij u, onze opdrachtgever, maar ook de debiteur. Dit klinkt contra-intuïtief, maar in onze ervaring leidt dit tot een sneller resultaat waar alle partijen blij mee zijn. Door samen tot de juiste oplossing te komen, kunt u uw klantrelatie behouden en krijgt u waar u recht op heeft. We proberen het traject met veel zorg te doorlopen, terwijl we continu oog houden op het menselijke aspect, zodat we dat niet uit het oog verliezen. Tegelijkertijd zijn we duidelijk en rechtdoorzee, zodat niemand vergeet hoe we in deze situatie terecht zijn gekomen.

Groeneveld GDW: het incassotraject

We beginnen altijd met het incassotraject, maar mocht het niet baten, kunnen we ook verder met de gerechtelijke procedure als gerechtsdeurwaarders. Maar eerst, hoe gaat het incassotraject in werking?

Stap 1: Pre-incasso

De eerste stap is de pre-incasso. Hierbij voert u de vordering in via DebKey, waarna de pre-incassobrief op het briefpapier wordt verzonden. De brief heeft als doel om de debiteur op de hoogte van de situatie te stellen, in veel gevallen is een verder verloop van het incassotraject niet verder nodig.

Stap 2: minnelijke incasso

Wanneer de status onveranderd op ‘wel incasso’ blijft staan, gaan we over tot de minnelijke incasso. Voordat we dat doen, bellen we u om de voorwaarden nog eens door te nemen. Daarna manen we de debiteur op vriendelijke toon in totaal drie keer aan. Tweemaal op schriftelijke wijze, en eenmaal telefonisch. Wanneer er geen vorderingen gemaakt zijn, kunt u bij ons kiezen uit drie mogelijkheden: het dossier bij ons sluiten, alternatieve maatregelen treffen of het gerechtelijke traject starten.

Stap 3: gerechtelijke incasso

U heeft voor het gerechtelijke traject starten gekozen, en dit moet uiteindelijk leiden tot resultaten. U krijgt na afloop van deze stap waar u recht op heeft in de vierde stap: de executie. In de derde stap bij ons incassobureau in Veenendaal wacht u eerst op de rechterlijke uitspraak. Hierna zult u eindelijk krijgen waar u recht op heeft.