Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hijs je snel naar de Hijswinkel!

Hijswinkel heeft alles omtrent hijsen. Met hijsen bedoelen we niet attributen om u zelf ergens omhoog te hijsen, maar bijvoorbeeld zware producten. Onze webshop www.hijswinkel.nl biedt daarom allerlei producten die u kunnen helpen bij het hijsen, zoals kranen en valbeveiliging. Onze winkel staat garant voor hoge kwaliteit en we zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Hoewel dit natuurlijk erg belangrijk is, stellen wij de veiligheid van u voorop en uw veiligheid is dan ook onze hoogste prioriteit. De veiligheid van u wordt gewaarborgd, maar we zorgen er ook voor dat u in een veilige omgeving kunt betalen. Lees gauw verder als u meer over het assortiment van de Hijswinkel wilt weten.

Het breedste aanbod aan hijsproducten bij de Hijswinkel

Bij de Hijswinkel hebben we het ultieme aanbod aan hijsmiddelen. Om u een beeld te geven van ons aanbod en u inzicht te geven in onze visie, zullen we even kort alle categorieën langsgaan. Ten eerste zult u op onze website hijsmiddelen, afstandsbedieningen, valbeveiliging, lieren, werkplaatsinrichting, kranen, hefgereedschappen en takels tegenkomen. Onder hijsmiddelen vallen hijsogen, hefmagneten, hijskettingen, ladingspanners en harpsluitingen. Afstandsbedieningen kunt u gebruiken om de elektrische machines te besturen. Onder valbeveiliging kunt u vanglijnen, valstopapparaten en veiligheidsharnassen verwachten die uw veiligheid waarborgen. Daarnaast kunt u bij de Hijswinkel kiezen uit drie kranen: bovenloopkranen, portaalkranen en werkplaatskranen. Bij de lieren en takels bieden wij elektrische takels, handtakels en lieren. Bovendien verkopen we nog producten voor de werkplaatsinrichting, zodat u een compacte ruimte op een nette manier kunt inrichten. Tenslotte bieden we nog de hefgereedschappen, waaronder vezels, palletwagens en machineheffers vallen. Lees voor het aanschaffen van bovenstaande producten wel goed de handleiding om ongelukken te voorkomen.

De Hijswinkel is uniek in zijn soort

Niet vaak bent u waarschijnlijk zo’n winkel tegengekomen als de Hijswinkel, waarbij gericht wordt op hijsmiddelen. Dit maakt de Hijswinkel uniek en wij hebben nog veel meer te bieden dan u denkt. Op onze website www.hijswinkel.nl kunt u alvast een kijkje nemen om het te ontdekken. Bij vragen en/of problemen kunt u gerust contact opnemen via de gegevens op onze website.