Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

https://crystalrentacar.com/

Rijbewijs.nu

Wilt u de uitdaging aan gaan en een poging wagen om dat roze pasje te halen in Amsterdam en omstreken? Dit kan bij Rijbewijs.nu! in dit artikel krijgt u meer informatie over wat voor bedrijf Rijbewijs.nu is, waar de starterspakketten uit bestaan en de gratis proefles bij Rijbewijs.nu. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder dit artikel!

Wat voor bedrijf is Rijbewijs.nu?

Rijbewijs.nu is een autorijschool dat gevestigd zit in Amsterdam. Bij ons kunt u autorijlessen volgen in Amsterdam en omstreken. Wij zijn een bedrijf waar het goede contact met de leerling en d 

Waar bestaan de Rijbewijs.nu Starterspakketten uit?

Wanneer u wilt starten met rijlessen heeft u de keuze uit drie starterspakketten die bij ons worden aangeboden. Deze verschillen in het aantal rijlessen. De rijlessen bestaan uit 15, 25 en 40 rijlessen en daarnaast kunt u nog losse rijlessen bijkopen wanneer dit nodig is. De kosten zijn €649,-, €949,- en €1489,- euro. Het CBR examen zit er natuurlijk bij in begrepen. Bij de twee duurste pakketten zitten herexamens voor als u zakt. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen, want wij willen natuurlijk dat onze leerlingen in één keer slagen!

 

Gratis proefles bij Rijbewijs.nu?

Wij willen de mensen het gevoel geven dat zij welkom zijn bij ons en dit doen wij aan de hand van een gratis proefles. Dit is een kans om meteen met elkaar kennis te maken. Hier zal de leerling ook direct zijn eerste minuten maken achter het stuur. Een geweldige ervaring dus!

http://www.rijbewijs.nu/

Related Posts

Verhuisbedrijf Den Haag

Je eerste occasion kopen in Duiven – spannend!

Kun je in je huis blijven wonen tijdens een verbouwing?