Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Installatie materiaal dat komt kijken bij sanitair

 

Vooral wanneer installatie materiaal nodig is om iets in uw huis te laten maken, dan komt de term sanitair vaak om de hoek kijken. Maar weet u echter wel precies wat sanitair is? In dit artikel wordt er in de eerste plaats diep ingegaan, niet op installatie materiaal, maar op sanitair zelf. Daarna wordt er toegelicht wat voorbeelden van sanitair zijn en wat voor installatie materiaal erbij komt kijken. Tot slot worden er nog overige installatie materialen en aansluit materialen benoemd. Heeft u hierna nog geen duidelijk beeld van alle installatie materialen, dan kunt u bij Loodgietshop terecht om alles te bekijken.

Wat is sanitair precies en waar is het?

Sanitair is erg ruim en houdt in; alle zaken die worden geïnstalleerd (met installatie materiaal) die in het teken staat van menselijke verzorging. Doorgaans vinden installaties van sanitaire voorzieningen plaats in ruimtes als badkamers, slaapkamers, het toilet en in mindere mate op andere kamers. Met andere woorden is het sanitair alles wat is aangesloten met installatiemateriaal, op watertoevoer en -afvoer. Voornamelijk wordt installatie materiaal voor deze sanitaire voorzieningen ingezet in ruimtes zoals woningen, bedrijfspanden en fabrieken. Hier gebeurt het op grotere schaal, waar het bij appartementen vaak om kleinere gebieden met sanitaire voorzieningen gaat.

Voorbeelden sanitair en installatie materiaal hiervan

Hieronder volgt een lijst van sanitair, met daarna installatie materiaal.

  • Baden / badmeubels

  • Closets / closetzittingen / bidets / urinoirs (WC e.d.)

  • Douches

  • Kranen, wastafels en andere spoelsystemen

Horend bij deze soorten sanitair, zijn er aansluit materialen in de vorm van installatie materiaal. Hieronder zijn verschillende soorten installatiemateriaal opgesomd.

  • Hoektegelkraan voor badkamers, toiletten en keukens.

  • Aansluitslangen voor (wasmachine)kranen.

  • Buitenkranen voor garages of tuinen.

  • Overig aansluitmateriaal.

Wat u ook wilt doen, sanitair of geen sanitair, de Loodgietshop kan u helpen bij het vinden van de juiste aansluitmogelijkheden. Ga direct naar loodgietshop.nl en neem een kijken, of neem direct contact op voor persoonlijk advies!

 

Related Posts

Het kampeerseizoen beginnen bij CC De Heuvelrug

Uw auto beletteren omgeving Roosendaal?

Jobbörse Gronau