Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

jethelm kopen online

Ciao bella! Je pruttelt op je Vespa door de straten van Venetië en roept in het voorbijgaan naar die leuke Italiaanse dame. Misschien wil ze wel samen met je een gelato kopen of een espresso drinken. Ze moet dan wel jouw gezicht kunnen zien, dus je draagt een jethelm met open voorzijde… Genoeg gedroomd, je rijdt met je retro budget scooter, lekker goedkoop online te kopen, door het centrum van Amsterdam. Je bent te verlegen om die leuke Hollandse meid aan te spreken. Je hebt wel een leuke jethelm op je hoofd, zal ze omkijken terwijl ze op de tram staat te wachten? Haal dat Italiaanse zomergevoel naar Nederland door te rijden in Italiaanse stijl!

 

Italiaans rijden stap 1: de scooter

De enige echte Italiaanse scooter met allure is uiteraard de Vespa scooter. Deze beroemde scooter is het eerste beeld dat je in je hoofd krijgt wanneer je denkt aan scooter rijden. Uiteraard met zo’n geinige jethelm op. Vespa is ook in Nederland uitermate populair vanwege het klassieke design en de uitstekende technische kwaliteiten. Wanneer de prijs toch wat aan de hoge kant is kun je ook een budget retro scooter uit China kopen. Niet zo goed maar voor de goedkope online prijs krijg je ongelofelijk veel scooter terug. Een Vespa leasen kan trouwens ook, dan rijd je direct met die echte Italiaanse schoonheid (de scooter dus, de dame is optioneel) tegen een laag maandelijks tarief.

 

Italiaans rijden stap 2: de jethelm

Een jethelm is die typische open helm. Jouw hoofd wordt beschermd tegen impact maar jouw gezicht blijft onbedekt. Omdat de meeste jethelmen uitgerust zijn met een vizier kun je droog blijven tijdens de regen. Een jethelm past uitstekend bij een retro model scooter, het zijn ook comfortabele modellen. Houd er wel rekening mee dat een jethelm minder impact kan verdragen, voor racers is een jethelm kopen niet aan te raden. Wanneer je extra veiligheid wilt op een snorscooter is een jethelm echt ideaal.

 

Stap 3 is genieten van jouw scooter en de jethelm. Rijd op de Italiaanse wijze, laat je niet opfokken en geniet van elke kilometer. Koop een extra jethelm online, zo kun je die dame bij de tramhalte eindelijk een lift geven. Ciao bella!