Wil je overstappen naar een MacBook? Waarschijnlijk ben je er al achter gekomen dat het kopen van een nieuwe MacBook erg duur kan zijn. Daarnaast is het kopen van een tweedehands MacBook voor velen ook geen optie, omdat het risico op een miskoop aanzienlijk is bij particulieren aankopen.

Wat is een refurbished MacBook?

In principe zijn refurbished MacBooks gereviseerde tweedehands MacBooks. Het verschil tussen refurbished en tweedehands is dat een refurbished Macbook grondig nagekeken, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd is. Bij Forza Refurbished krijg je ook nog een standaard twee jaar garantie en gratis laad accessoires meegeleverd. Hierdoor kun je gelijk gebruik maken van de MacBook en ben je ook nog eens verzekerd van een maximaal betrouwbare aankoop.

Tweedehands en refurbished: wat is het verschil

Het kan zijn dat het verschil tussen een tweedehands en een refurbished MacBook Pro niet direct duidelijk voor je is, heel begrijpelijk! Een refurbished MacBook is vrijwel altijd een eerder gebruikt device, net zoals een tweedehands MacBook van een particulier. Toch is er een groot verschil tussen beiden en dat is de product kwaliteit. Een MacBook van Forza Refurbished is grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Een tweedehands MacBook van een particulier kan er aan de buitenkant fantastisch uit zien, dit terwijl er inhoudelijk van alles mis mee kan zijn. Een refurbished MacBook van Forza is altijd 100% technisch in orde.

Welke MacBook past het beste bij je?

Het is sterk afhankelijk waar je de MacBook voor wilt gaan gebruiken. Denk je zeer actief gebruik te gaan maken van je MacBook? Bijvoorbeeld voor grafische bewerken zoals Photoshop of After Effects? Dan heb je behoefte aan serieuze kracht. Een MacBook Pro past dan toch beste bij je. Ben je meer een alledaagse gebruiker en voer je voornamelijk de wat ‘simpelere’ taken uit zoals het bewerken van documenten of het bijwerken van je email? Dan kun je misschien beter gaan voor een betaalbaardere MacBook Air.  

Conclusie

Een MacBook kopen kan een erg dure uitgave zijn, zeker wanneer je kiest voor een MacBook Pro. Voor veel mensen is een tweedehands MacBook van een particulier ook niet altijd de uitkomst. Wees verstandig en kies voor een betrouwbare en betaalbare refurbished MacBook. Je bespaart veel geld en krijgt ook nog een standaard twee jaar garantie.

 

https://www.forza-refurbished.nl/apple-macbook/