Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

NIeuwe vespa scooter

Een nieuwe Vespa scooter uitzoeken is een feest op zich. Vespa komt niet zo vaak met nieuwe modellen, de oudere Vespa LX en de Vespa S werden enige tijd geleden opgevolgd door de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. De Primavera is een nieuwe Vespa scooter met die beroemde klassieke look, de Vespa Sprint heeft een wat sportiever jasje. Er komen af en toe afwijkende edities uit met zeer bijzondere details. Laten we de huidige modellen eens naast elkaar zetten.

 

Vespa Sprint 4-takt 50cc

De standaard Vespa Sprint heeft alles wat je nodig hebt aan een scooter. De bouwkwaliteit is onovertroffen, het design is strak, modern en toch weer klassiek. Zo kunnen ze het alleen in Italië ontwerpen! De Vespa Sprint is in diverse kleuren verkrijgbaar, kijk ook in de webshop voor een heel bijzondere custom versie die je in vrijwel elke kleurstelling kunt bestellen.

 

Vespa Sprint S 4-takt 50cc Grigio Titanio

De uitvoering van deze nieuwe Vespa scooter is in zilvergrijs, of op zijn Italiaans “Grigio Titanio”. Deze hele chique kleur transformeert het aanzicht van de scooter volledig. De styling is hip, modern met een aantal subtiele accenten waarmee je jaloerse blikken op zult wekken op straat.

 

Vespa Sprint Sport SS 4-takt 50cc

We hebben het meest bijzondere voor het laatst bewaard met deze nieuwe Vespa scooter. De Sport editie is uitgevoerd in een glaswitte kleurstelling met zwarte velgen en een sportieve rode streep op de kap. Het monozadel geeft deze Vespa een nog sportiever uiterlijk. Dit is echt een pareltje in de Vespa collectie, en de lak glimt ook als een parel!

 

Een nieuwe Vespa scooter koop je niet elke dag, je wilt uiteraard een weloverwogen keuze maken. Ga daarom direct naar de webshop en zoek jouw favoriet uit. Vergeet niet dat je Vespa ook heel goed kunt uitbreiden met diverse accessoires om jouw ritten nog aangenamer te maken!

Related Posts

Waarom moet je je kilometers bijhouden met een leaseauto?

Uw auto beletteren omgeving Roosendaal?

Gartenzaunelemente Metall