Een occasion in Ede is een verstandigere keuze dan kopen of leasen

De beste en meest voordelige occasions in Ede kopen: wie wil dat nu niet? Een tweedehands auto heeft de nodige voordelen boven leasen of nieuwkoop. Een nieuwe auto wordt snel minder waard, door de afschrijving. Een occasion in Ede aanschaffen van enkele jaren oud is daarom een slimme keuze. De auto is dan nog relatief nieuw en veel voordeliger dan een compleet nieuwe wagen. En mooi is natuurlijk ook dat de tweedehands auto volledig uw eigen bezit is. U heeft geen maandelijkse leasekosten en hoeft voor een occasion geen lening af te sluiten, wat bij een nieuwe auto vaak wel noodzakelijk is om het voertuig te kunnen financieren. Verder is een groot voordeel van occasions in Ede de enorme keuze op dit gebied. Er zijn in Midden-Nederland duizenden betrouwbare en stijlvolle occasions beschikbaar voor scherpe prijzen.

Tip: koop uw occasion bij een erkend autobedrijf

Verstandig is wel om het merk en model tweedehands auto dat u op het oog heeft, te kopen bij een erkend autobedrijf. Kies daarom altijd voor een garage met een RDW-erkenning. Zo weet u zeker dat u een tweedehands auto koopt die betrouwbaar is en geen verborgen mankementen vertoont. Ook kunt u de aangekochte tweedehands dan in onderhoud doen bij de garage waar u de wagen gekocht heeft. Voordelig, want zij kennen uw auto en weten wat deze nodig heeft.

Uw vakgarage voor occasions in Ede

Een professioneel en hoog aangeschreven autobedrijf voor aankoop – en verkoop – van occasion in Ede is Rafiauto’s in Heteren. Kom een keer lang en bekijk onze tweedehands auto’s. Ook voor reparaties en APK keuringen kunt u uiteraard aankloppen!