Ik heb eindelijk een keer schuifpuien laten maken bij mij in huis. Al voor een lange tijd vond ik dit de perfecte oplossing om makkelijk van normale kamer naar tuin te gaan. Mijn vrouw zag hier het nut nog niet voor in dus moest ik haar proberen over te halen waarom een schuifpui een super handige oplossing is in plaats van een normale deur. Gelukkig kreeg ik daar wel hulp bij van Schipper Ede.

Waarom wilde ik zo graag een schuifpui?

Er zijn allerlei goede redenen om een schuifpui te nemen in je eigen huis. Het grootste voordeel is dat het een makkelijke overgang is tussen huis en tuin of balkon. Bovendien kun je ook een stukje open laten voor frisse lucht in het huis. Nadat ik deze voordelen had gezegd was mijn vrouw nog niet overtuigt. Daarom besloten we naar Schipper Ede te gaan en hoopte ik dat zij ons wel konden helpen. De eerste indruk was al goed toen we de medewerkers van Schipper ontmoeten. Daarna gingen we zitten en praten met de medewerker over schuifpuien. De medewerker kon elke vraag goed beantwoorden en gaf ook bepaalde adviezen over wat je het beste kon doen als je een schuifpui wilden. Hierdoor raakte mijn vrouw ineens wel geïnteresseerd in een schuifpui en ik was erg blij!

Schipper Ede is de specialist!

Nu gingen we kijken in hun showroom naar bepaalde puien die we misschien erg mooi vonden. Mijn vrouw zag er eentje die erg luxe eruit zag maar toch een warme sfeer bracht. Ik was het hiermee eens en hebben deze op maat laten bestellen bij Schipper Ede nu zitten we in de zomer elke dag buiten en hebben we de schuifpui lekker open. We hadden geen betere keuze kunnen maken dan Schipper Ede.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd of Schipper Ede iets voor uw huis kan betekenen? En naar de producten en diensten die zij leveren? Bekijk dan gerust eens de website van Schipper Ede voor meer informatie hierover. U kunt ook via de website een afspraak met hen maken.