Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

SV Spakenburg en John de Wolf

Het is voor de goedlachse voetbalanalist alweer zijn tweede club op dit niveau, SV Spakenburg. Waar hij er in zijn debuutseizoen nog mee moest opklimmen vanuit de Derde Divisie naar de Tweede Divisie, wist hij het afgelopen een seizoen een eindklassering van de negende plaats te halen. Een prima prestatie voor de man die veel verstand heeft van het spelletje en zich langzaam maar zeker weet te ontpoppen als deskundig eindverantwoordelijke. Wil jij meer weten over hoe het afgelopen seizoen is gelopen voor de Bunschoters? Ga dan nu meteen naar hun clubkanaal op Eyecons.com!

Behalve SV Spakenburg en GVVV had De Wolf ook Excelsior Maassluis, Sparta Rotterdam, VV Sliedrecht, WKE, Voorschoten’97, FC Türkiyemspor, VV Haaglandia, SVV Schiedam en RKSV Halsteren onder zijn hoede. Aan zijn voetbal know-how ligt dus zeer zeker niet. Alleen moet wel gesteld worden dat John de Wolf als analist bij lange na niet het niveau heeft dat hij als clubtrainer hoort te hebben. Met SV Spakenburg lukte het hem bijvoorbeeld ook niet om zich voldoende te meten met de clubs die in de bovenste regionen van de competitie verkeren. AFC, IJsselmeervogels en Excelsior Maassluis bijvoorbeeld bleken niet te benijden tegenstanders voor de voormalig Feyenoorder. Een punt waar dus nog flink aan gewerkt moet worden, evenals het scorend vermogen van zijn elftal. SV Spakenburg was enkel en alleen in het strafschopgebied de gevaarlijke ploeg. Scoren uit standaardsituaties en van buiten de zestienmeter zat er niet tot nauwelijks bij.

Het is daarom belangrijk voor de Wolf om hetgeen hij tijdens de trainerscursus van de KNVB gedoceerd heeft gekregen, beter in de praktijk te brengen. Het ligt overigens wel in de lijn der verwachting dat deze hoofdcoach uiteindelijk op het hoogste niveau van Nederland gaat eindigen. Daar waar hij kortstondig Sparta Rotterdam onder zijn hoede had, voorziet men ook een belangrijkere rol voor de voormalig Oranje-international! Meer weten over John de Wolf en SV Spakenburg? Bezoek dan nu meteen het SV Spakenburg kanaal op Eyecons

 

Related Posts

Hoe kan ik mijn voertuig aanpassen?

Taxi Centrale Noordwijk

Kom zeker op tijd met de Schipholtaxi