Crystal rentacar
Image default
Offers

Thuis werken en toch optimaal gefocust blijven? Dat doe je zo!

Thuis werken en toch optimaal gefocust blijven? Dat doe je zo!

Niet alleen hebben de ontwikkelingen op het gebied van technologie veel invloed op de toenemende mate van thuiswerken, maar ook kent de coronapandemie met bijbehorende lockdowns en quarantaines een grote invloed in deze ontwikkeling. Wat ook precies de reden is; het is en blijft lastig om optimaal gefocust thuis te werken. Je herkent jezelf vast wel in het gestoord worden door vrienden, familieleden, dan wel niet buren. Om deze – en overigens vele andere redenen – hebben we besloten om dit blog te schrijven. Je vindt hier daarom drie handige tips die ervoor kunnen zorgen dat jij altijd optimaal gefocust thuis kunt werken. Lees vooral gauw verder!

‘Niet storen’ of ‘kom binnen’

Een enorm handige uitvinding is het ouderwetse bordje op de deur van de kamer waarin je je werkzaamheden uitvoert met daarop de teksten ‘niet storen’ of ‘kom binnen’. Op deze manier zijn de mensen om je heen al gauw op de hoogte van het feit dat jij even niet gestoord moet worden. Zo kun je gemakkelijk optimaal gefocust blijven en dus lekker doorwerken.

Ruisonderdrukking

Anno 2022 zijn er natuurlijk veel ontwikkelingen op het gebied van koptelefoons en oordopjes. Zo vind je op veel koptelefoons momenteel een optie waarbij de ruis die jij normaal zou horen, onderdrukt wordt. Hierdoor hoor je mensen om je heen alsof je onderwater bent. Dit is niet alleen handig in zaken als het openbaar vervoer, maar ook als je niet gestoord wilt worden en je focus moet behouden.

Meerdere beeldschermen

Tot slot is het handig om verschillende beeldschermen te kopen. Hierdoor kun je sneller switchen tussen bepaalde programma’s en ben je dus minder tijd kwijt aan zaken als deze. Ook als je gaat traden via Anycoindirect is het hebben van meerdere beeldschermen geen overbodige luxe.

https://anycoindirect.eu/nl