Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Voertuig en machine veiligheid

Het bevorderen van veiligheid op het gebied van voertuig en machine kan op verschillende manieren gedaan worden. Zo zijn er producten voor bedrijven en consumenten om hun voertuigen veiliger te maken. Bij de producten kan je denken aan een achteruitrijcamera set, DRV recorder, draadloze en bekabelde camera’s en nog veel meer. Er zijn sets voor agrarische voertuigen, leger voertuigen en ook normale voertuigen. Met een camera kan je je voertuig veiliger besturen.

Camerasystemen voor landbouw voertuigen
Getrokken en zelf rijdende landbouwvoertuigen worden groter en meer geavanceerd. Een goed zicht rondom de machine wordt van steeds meer belang. Het is belangrijk om te kunnen zorgen voor een veilige en efficiënte operatie. Om dit te bereiken zou je kunnen denken aan verschillende zichtoplossingen. Voor de zware omstandigheden in de agrarische sector zijn er schokbestendige, verwarmde camera’s, zodat je systeem altijd blijft functioneren. Met dit systeem heb je robuuste bekabeling en kwalitatieve lcd-monitoren. Dit alles maakt het geheel zeer compleet. Het installeren van deze camerasystemen gaat met de hulp van een professioneel inbouw team. De monteurs staan altijd voor je klaar en zorgen dat alles goed werkt. Zo kan je met je landbouwvoertuigen weer efficiënt en veilig te werk.

Militaire voertuigen
achteruitrijcamera set kopenvoor militaire voertuigen kan zorgen voor meer veiligheid tijdens het besturen van deze voortuigen. Militaire voertuigen opereren vaak in de zwaarste omstandigheden. Om deze reden verlangen ze bij deze voortuigen de beste werkcondities die je zowat kan hebben. Een goed zicht komt hier ook bij kijken. Het voorkomt schade en verbetert de efficiëntie. Door gebruik te maken van camera systemen zijn de moeilijke hoeken van de voertuigen een stuk beter te zien. Van belang is dat de camerasystemen schok en vibratiebestendig zijn. Ook in de nachtelijke uren geven de camera’s een goed beeld van wat er om je voertuig gebeurt. Je kan dus een stuk veiliger voertuigen besturen, ga voor veiligheid en efficiëntie!

http://www.vanzwitserland.nl