Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Waarom moet je je kilometers bijhouden met een leaseauto?

Het km registratievanGTM is het registratiesysteem dat u nodig heeft voor uw voertuig. Als u op zoek bent km registratie, dan is GTM de beveiligingsexpert waar u naar op zoek bent. Waarom moeten mensen met een leaseauto vanuit de overheid hun gereden kilometers registreren?


Wat is het idee?


Als je ervoor kiest om een leaseauto aan te schaffen, dan kan dit verschillende redenen hebben. Want mensen kiezen hier meestal bewust voor. Het is namelijk zo dat mensen er steeds vaker van overtuigd zijn dat het verstandiger is om een auto te leasen, dan om een auto te kopen. Dit komt vaak omdat mensen veel verdienden zijn, hierdoor is het ook eenvoudiger om een leaseauto aan te schaffen. Je ziet namelijk een stijgende lijn onder de groot verdieners in Nederland, want deze doelgroep schaft voornamelijk keen nieuwe leaseauto aan. Maar wat zijn de keuzes als je een leaseauto neemt?

De mogelijkheden


Als je een leaseauto wilt gaan rijden, dan zijn de mogelijkheden gigantisch breed. Want hoe duurder de auto is die je wilt leasen, des te duurder is je maandelijkse contract. Als je een simpele auto wilt leasen, dan kost dit veel minder geld dan wanneer je ervoor kiest om een duur automerk zoals een Porsche te leasen. Wanneer je gaat leasen ben je verplicht bijtelling te betalen of je moet je kilometers registreren. Hierdoor kan de overheid zien of je wel genoeg belasting betaald. Maar als je kiest voor kilometerregistratie, dan kan je ervoor kiezen om dit ook online te doen. Want door de nieuwste technische ontwikkelingen hoef je namelijk niet meer ouderwets op een handmatige wijze als je gereden kilometers in te vullen. Als je net als vele andere geïnteresseerd bent in de mogelijkheid tot online registratie, wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

https://www.globaltrackmarks.nl/