Crystal rentacar
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wavedesign combineert comfort en design

Wavedesign combineert comfort en design

Wil je graag een badkamer die comfort en een fraai design combineert? In een badkamer met een bad van Wavedesign vind je beide. Wavedesign maakt baden en douchebakken waarin comfort, design en kwaliteit samenkomen. En dat alles voor een gunstige prijs. Wavedesign levert zowel inbouwbaden als vrijstaande baden en douchebakken. De ligbaden kunnen ook geleverd worden met een whirlpoolsysteem in diverse uitvoeringen. Daarnaast kun je kiezen uit allerlei extra opties. Bijvoorbeeld LED verlichting, waterverwarming en chromotherapie.

Ergonomie en design komen samen in de baden van Wavedesign

Wavedesign staat bekend om de slimme manier waarop ergonomie en design worden gecombineerd. Bij het ontwerpen van ligbaden wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het feit dat mensen vandaag de dag steeds langer worden, maar wél nog steeds comfortabel en ontspannen in bad willen kunnen liggen. Voor extra ontspanning biedt Wavedesign ook ligbaden met whirlpoolsystemen. Je hebt de keuze uit whirlpoolsystemen gebaseerd op luchtmassage, dat wil zeggen opstijgende luchtbelletjes, of Hydro massage, dus met behulp van waterstralen. Ook een combinatie van beide systemen is mogelijk.

Aantrekkelijke vormgeving Eén van de meest kenmerkende eigenschappen van zowel de baden als de douchebakken van Wavedesign is de aantrekkelijk vormgeving. Of je nu op zoek bent naar een moderne, strakke inrichting van je badkamer of meer houdt van klassiek en romantisch, Wavedesign heeft altijd het model wat je zoekt. Vooral bij vrijstaande baden, zoals de Linda en de Blanca,  kun je goed de wave van Wavedesign terugzien. Maar ook inbouwligbaden als de Benevento zijn zeer fraai vormgegeven.

En toch ook heel praktisch

Maar ook de praktische toepassingen worden niet uit het oog verloren. Een goed voorbeeld van praktische toepasbaarheid gecombineerd met een fraai, strak design zijn de Cristal en Coral douchebakken. Dankzij het vlakke design van deze douchebakken zijn ze geschikt om in de vloer van de badkamer te laten verzinken. Op die manier krijg je een mooie, strakke inrichting, maar tevens zijn deze douchebakken ideaal voor ouderen en mindervaliden. Maar behalve bij deze inloopdouches is het unieke Wavedesign ook bij complete douchecabines toe te passen.

Veel opties om comfort te verhogen

Of je nu kiest voor een bad of een douche, of een combinatie van beide, bedenk altijd eerst wat voor jouw badkamer de ideale afmetingen en vorm zijn. Bedenk bij de keuze van een douchebak ook wat de hoogte moet zijn of dat je meteen voor een inloopdouche gaat. Vooral voor ouderen is dat een hele prettige optie. Maar ook bad-douche combinaties kunnen geschikt worden gemaakt voor mensen die minder goed ter been zijn. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld ook baden met een deur krijgen, zodat je geen hoge instap hebt. Verder kunnen ligbaden worden uitgerust met zijbeugels of armsteunen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe je badkamer eruit moet zien. Maar je dient wel rekening te houden met de beschikbare ruimte. Afhankelijk van de ruimte en je wensen heb je een ruime keuze aan baden en douchebakken. Wit of gekleurd, acryl of plaatstaal, inbouw of vrijstaand met of zonder pootjes. De meeste baden kunnen worden voorzien van een whirlpool of verlichting. Er zijn baden voor een of meerdere personen. Afhankelijk van je budget is er ontzettend veel mogelijk. Voor een overzicht van baden en douchebakken, kijk je hier.